Taxi vervoer
Airport vervoer
Groepsvervoer
Zakelijk vervoer
Ziekenvervoer

Onze diensten

Rotterdam Taxi: betalen op uw manier

Als moderne taxi in Rotterdam kunt u uiteraard bij ons pinnen. U heeft bij ons ook de keuze om contant of met uw creditcard te betalen. Maakt u regelmatig gebruik van onze taxidiensten? Dan is het ook mogelijk om maandelijks te factureren.

Taxi Rotterdam

Met Rotterdamse Taxi Vervoer bent u snel en veilig op plaats van bestemming in Rotterdam en omgeving. U kunt bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week een taxi reserveren. Onze RTX-gecertificeerde chauffeurs staan altijd voor u klaar. In onze nette en comfortabele auto’s wordt uw reis van A naar B erg aangenaam.

Airport taxi Rotterdam

Reserveer Airport taxi Rotterdam en geniet van een comfortabele en ontspannen reis naar het vliegveld. Begin uw vakantie of zakenreis relaxt met een comfortabele taxirit naar Schiphol, Eindhoven Airport, Brussels Airport en uiteraard Rotterdam The Hague Airport. Of u nu privé, zakelijk of in groepsverband vervoer nodig heeft naar een van de vliegvelden: wij verzorgen uw reis graag. Wij houden van service en persoonlijke aandacht, daarom deelt u de taxi nooit met vreemden.

Taxibusje Rotterdam

Bent u met meer dan vier personen en wilt u graag taxivervoer in Rotterdam? Wij bieden u comfortabel groepsvervoer in luxe taxibusjes. In ons taxibusje is plek voor maximaal acht personen. Kies ons groepsvervoer voor zakelijk vervoer, teamuitjes, kinderfeestjes en meer.

Zakelijk vervoer Rotterdam

Ons zakelijke taxivervoer is snel en discreet op plaats van bestemming. Wij vervoeren u, uw medewerkers of zakenrelaties in representatieve auto’s met professionele chauffeur. Wilt u na uw afspraak direct weg? Dan blijft de chauffeur stand-by.

Ziekenvervoer

Wanneer u een doktersafspraak heeft of op bezoek wilt bij een ziek familielid, boekt u een taxi bij Rotterdamse Taxi Vervoer. Wij brengen u op verzoek niet alleen weg, maar halen u op een afgesproken tijdstip ook weer op. Ook voor ziekenvervoer buiten Rotterdam maken wij een vaste prijs.